•  
  •  
  •  
More Website Templates @ TemplateMonster.com - August 8th 2011!

Mere information om denne bog (kan også købes som e-bog)

Hvis du er en mand, så vil du sikkert som de fleste andre mænd aldrig mistænke netop din kæreste eller kone for at være utro. Ikke blot fordi at det jo netop er din kæreste og netop din kæreste eller kone er forskellige fra alle andre kvinder – Hun er nemlig en anstændig, loyal og pæn pige - men også fordi du måske selv har så svært ved at få sex med hende, så hvordan i alverden skulle andre få sex ud af hende? Tanken om, at din dejlige og søde kone/kæreste er en anden mands lille frække tøs, giver bare ikke mening. Pudsigt nok bliver mænd ofte forladt af deres kvinder uden at vide præcis hvorfor, og hvis der endelig kommer et svar, er det så sandheden?

Tør du som mand indse og høre, at det i stor udstrækning faktisk handler om behov for sex og utroskab med andre mænd? At det vækker en følelse i kvinderne, som de ikke kan undvære? Mænd har også kunnet mærke, at de har svært ved at leve op til de moderne krav, fra den moderne, smukke kvinde - de føler en konstant utilstrækkelighed som mand i dagens Danmark. Der er økonomiske krav, seksuelle krav og tryghedskrav – og listen for hvordan en perfekt mand skal være, er blevet lang. Utroskab, som begås af kvinder, er langt voldsommere, hårdere og mere ødelæggende for den maskuline identitet end omvendt - hvis manden er kvinden utro. Og i denne bog vil du forstå, hvorfor det er så ekstremt ødelæggende for den maskuline identitet at blive udsat for utroskab fra kvinden. Den maskuline fortvivlelse efterlader ofte manden som beta-mand, som i stor udstrækning er den moderne mand. Men ønsker kvinder en beta-mand? Svaret vil overraske dig!
 

Hvis du er kvinde, så vil du nok altid have betegnet dig selv som typen, der ikke er utro, eller leve med tanken om, at hvis man elsker sin partner, så er man ikke utro. Og du ville i hvert fald aldrig selv have troet, at du kunne få lyst til, trang til og behov for at være din partner utro?! Måske sidder du endda lige nu, efter at du er kommet dig over chokket over, at du rent faktisk har været utro eller har lyst til det, og føler, at du ikke har lyst til at stoppe med utroskab? At du får det bedre, mærker bekræftelse som aldrig før, når du har fået sex med en fremmed? Men hvorfor? Og hvordan kan det være, at den mand du engang var tordnende forelsket i og tændte på, nærmest vækker afsky i dig nu?

Mænd og kvinder, har forskellige opfattelser når kommer til utroskab, fordi det er et ekstremt tabubelagt område, selv her i vores frisindede Danmark. Men du vil i debatbogen ”Kvinden & Æblerne” ikke bare blive konfronteret med, hvad der kan virke som ekstreme eksempler på utroskab - du vil med al sandsynlighed få øjnene op for elementer vedrørende kvinders utroskab som du aldrig har tænkt på før. Kvinder gør i stigende grad, og især de kommende generationer, op med forestillingerne om, hvordan kvinder bør opfører sig. Og én af områderne er især omkring utroskab.

Du vil også kunne læse interviews med en lang række kvinder i forskellige aldre, som fortæller om deres utroskab, og hvorfor de har været utro, ekspertudtalelser om utroskab og kærlighed og meget, meget mere.

Vil du læse mere, om de specifikke områder som bogen omhandler?  Klik her og læs yderligere information